Tre kompetencer, som du bør få på CV’et

Dette indhold er sponsoreret

De må være de færreste mennesker, der rent faktisk går og synes, at jobsøgningen er en nem opgave.

Det er nemlig helt normalt at blive mødt af en masse afslag, og det kunne måske hænge sammen med nogle af de høje krav, der bliver stillet til ansøgeren. Det er efterhånden ikke nok at have specialiseret sig, for der kan være så mange forskellige ting, som du også bør kunne.

Du kan måske hjælpe dig selv lidt på vej ved at tilegne dig nogle nye og efterspurgte kompetencer, som du kan skrive på CV’et. Her er tre ideer til, hvad det kunne være.

1. Online markedsføring

Vi er blevet vant til at tilbringe en hel del af vores tid online. Derfor er det måske heller ikke så underligt, at online markedsføring har fået en fortsat større betydning, for her er det nemlig muligt at markedsføre sig til mange mennesker.

Kompetencer inden for online markedsføring er eftertragtet, og derfor vil det altså være en store hjælp, hvis du bliver så dygtig til det, at du kan sige: ”sådan annoncerer du på sociale medier.”

2. Programmering

I takt med at computerne fortsat spiller en større rolle i vores samfund, vil det også fortsat være vigtigt, at der kommer flere mennesker til, der kan forstå computerens sprog. Programmering er også en eftertragtet kompetence, som du kunne overveje at styrke for også at styrke dit CV.

3. Kundeservice

Endelig er der heller ingen tvivl om, at det stadig er vigtigt, at du er god til at begå dig med andre mennesker. Selv hvis du ikke direkte skal arbejde med kunder, så vil det være et plus, hvis du har erfaring med at arbejde med kunder.

Denne type erfaring viser både, at du kan arbejde med mennesker og at du kan repræsentere en virksomhed over for dens kunder.

Bedøm dette indlæg

Kommentar

mood_bad
  • Ingen har skrevet en kommentar endnu
  • chat
    Skriv en kommentar