Studiejob Aalborg

Find et studiejob i Aalborg

Er du både bosiddende i Aalborg og studerende i selvsamme by? Er du oven i købet også på udkig efter et studiejob? Hvis det er tilfældet, så har du et utal af muligheder. Aalborg er nemlig en stor by og derfor er der også garanti for, at der altid er mange ledige jobs til studerende af forskellige karakter – både studierelevante job og almene fritidsjobs.

Hvis du selv er på udkig efter et studiejob, så er det vigtigt, at du har fokus på, at finde noget, der rent faktisk tiltaler dig. Det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed, at hvis du blot finder et tilfældigt job for at kunne supplere din SU, så kan du meget hurtigt ende med at blive træt af det. Find i stedet noget, der har din interesse og er studierelevant.

Derfor bør du finde et studierelevant job

Som der også er givet udtryk for tidligere, så kan du finde mange fritidsjobs, der ikke har relevans for dit studie. Det er ikke dem, du skal gå på jagt efter. I stedet bør du holde fokus på at finde frem til et studiejob i Aalborg, der rent faktisk har relevans for dit studie. Det giver mere mening på flere punkter og samtidig vil du dertil også sætte stor pris på det.

Én af de klare fordel er, at du kan bruge dit studiejob til at oparbejde en masse erfaring, udvikle din ekspertise såvel som at udvide dit netværk inden for branchen. Det er alt sammen noget, der kan hjælpe dig med at få et job efter din uddannelse. Det tilbydes du ikke på et vilkårligt fritidsjob, der ikke har nogen relation eller relevans for lige dit studie.

Ydermere, så kan et sådant job også være med til at give dig en bedre føling for, hvordan det er, at arbejde i denne branche. Det er nemlig noget helt andet, når du først kommer ud på arbejdsmarkedet sammenlignet med at være under en uddannelse. Derfor er der naturligvis rigtig mange fordele ved at vælge et job, der har relevans for dit studie.

Hvor mange timer om ugen kan du arbejde?

Det er meget forskelligt fra person til person, hvor meget, de kan arbejde i løbet af en uge. Det er ikke alle, der føler, at det er noget, de har overskud til mere end 5 timer om ugen. Andre er ganske enkelt så presset af deres studie, at de slet ikke kan arbejde. Nogle er dog også helt friske på at arbejde i mange timer på deres studiejob hver eneste uge.

Derfor er det også en god idé, at det er noget, du har en god idé om på forhånd. På dén måde kan du undgå, at du ikke kan komme til enighed med en eventuel arbejdsgiver, fordi det ikke er blevet gjort klart fra start, at det kun er muligt for dig at arbejde 2 timer om ugen eller at du som minimum vil have en stilling, hvor du kan arbejde 10 timer pr. uge.

Lav et gratis online CV på kun 5 minutter

Lav et flot online CV som du kan dele med dem du har lyst til. Det virker perfekt på computer, tablet og mobiltelefonen.

Studiejob Aalborg
4.8 (96.92%) 13 stemmer