Sådan skriver du et godt CV og øger chancen for job

Dette indlæg er sponsoreret

Er du træt af at gå derhjemme og søge det ene job efter det andet uden held? Så kan det være, at du skal tage et ekstra kig på dit CV. Dit CV har nemlig stor betydning for, hvorvidt du kommer i betragtning til jobbet – uanset om du er håndværker, selvstændig eller noget helt tredje. Men hvordan skriver man egentlig et godt CV?

Tilegn dig mere viden og tag på kurser

Du kan blive sorteret fra på baggrund af dit CV, hvis du ikke har tilstrækkelig erfaring. Derfor kan du med fordel tilegne dig mere viden, ny erfaring og tage på kurser, der giver dig en bred vifte af kompetencer at trække på.

Søger du en stilling som håndværker, kan du med fordel give dig i kast med diverse opgaver i hjemmet og dermed forbedre dine personlige kompetencer og få mere erfaring. Du kan finde inspiration til gør-det-selv-projekter her: https://bygoghus.dk/.

Du kan også komme ud for at lægge et betongulv. Har du ikke prøvet det før, er det en god idé at øve dig på opgaven. Det giver dig relevant erfaring med emnet, som du kan skrive på dit CV. Du kan læse mere om betongulv her.

Beskriv dine erfaringer, interesser og uddannelser

Et CV har til formål at skabe overblik over dine kompetencer, erfaringer og uddannelser. Det gør det let for arbejdsgiveren at sortere i ansøgningerne. Når du noterer dine erhvervserfaringer og interesser, så er det vigtigt, at du får det hele med.

Målret dit CV til det job, du søger

Du skal ændre dit CV, hver gang du søger en ny stilling. Det skyldes, at dit CV skal skrives målrettet til lige netop den stilling, du søger. For eksempel giver det ikke meget mening at beskrive dine programmeringskompetencer, hvis du søger et job som håndværker.

Bedøm dette indlæg

Kommentar

mood_bad
  • Ingen har skrevet en kommentar endnu
  • chat
    Skriv en kommentar