Få professionel hjælp til administration af startup

Du vil gerne starte egen virksomhed, evt. ved siden af studiet, og har brug for hjælp til at tage hånd om det juridiske. Hjælpen er at hente flere steder, hvad end du leder efter en bogholder, erhvervsservice, en it-konsulent eller økonomirapportering. Kort fortalt alle de administrative opgaver, der møder dig både ved opstart og 20 år ned ad vejen efter opstart af virksomhed.

Bred erhvervsservice til alle opgaver

Ordet erhvervsservice indbefatter en lang række ydelser, herunder rådgivning hos revisorer og strategikonsulenter, du kan få fat i. Udarbejdelse af likviditetsbudgetter kan være en stor hjælp for dig, der har brug for det rette skyts til at overbevise investorer om at skyde penge i din virksomhed. Mens hjælp til momsafregning frigiver kræfter til andre formål, og at få støtte til at sende de første rykkere ud til debitorer kan hjælpe dig, der er sky over for konfrontation.

Hav en bogholder med på en kigger

At have en professionel bogholder inde over dit årsregnskab, så det er parat til revision, og at hjælpe med at lave lønsedler og oprette fakturaer, vil du måske også tage imod med kyshånd. Uanset om du lige er startet op, eller du skal til at skalere og ikke har ressourcerne til at stå med papirarbejdet, der knytter sig til din virksomheds økonomi, herunder aktiver og passiver.

Hjælp til implementering af it-systemer

Ved at automatisere administrative opgaver i et it-system slipper du for at skulle tage stilling til dem i samme grad, som du gjorde før. Hjælp til digitalisering kan du få hos en dedikeret it-konsulent, som bl.a. kan være behjælpelig ved implementering af ERP-system og introducere dig for tjenester på nettet, meget af virksomhedens daglige drift problemfrit kan foregå over.

Løsninger inden for automatisk overførsel af data fra virksomhedens datakilder til centrale enheder kan give dig overskuelig indsigt i virksomhedens trivsel, faktisk meget tæt på realtid.

Bedøm dette indlæg

Kommentar

mood_bad
  • Ingen har skrevet en kommentar endnu
  • chat
    Skriv en kommentar