CV skabelon

Find den perfekte CV skabelon

Står du og mangler hjælp eller inspiration til at skrive et godt CV? Så kan det være en god idé at tage udgangspunkt i en god CV skabelon. Hos CV Builder vil vi gerne hjælpe dig til at udforme et godt CV. Derfor giver vi her på siden adgang til flere forskellige CV skabeloner, som du frit kan vælge imellem. En god CV skabelon er et godt udgangspunkt for at lave et godt CV. Skabelonen kan give inspiration til design, samt hvad dit CV skal indeholde. Ved at anvende en af vores CV skabeloner kan du have et professionelt CV klar på kort tid, og du kan være sikker på, at du får alle de rette emner med. Vores CV skabelon udformer samtidig et flot design, så en potentil kommende arbejdsgiver kan få et godt indtryk af dig.

En god CV skabelon kan være vejen til et job

Fra person til person er der stor forskel på, hvilke erfaringer man har til at fylde ind i et CV. Erfaring og alder kan spille en stor rolle, men vigtigt er det, at du får de emner med, hvor du føler, at du har givet noget af dig selv for at gøre andre glade. Samtidig er det også vigtigt at beskrive, hvad du har fået ud af at gøre et stykke arbejde, samt hvad du har lært af det. Små eller store erfaringer kan være mindst lige så vigtige, som en karakter fra en uddannelse. Det vigtigste er at lave en god sammensætning af dine erfaringer, styrker og svagheder så læseren af dit CV kan få et billede af, hvad du kan bidrage med. Et godt CV kan dannes ud fra en god CV skabelon, og et godt CV kan være vejen til dit næste job.

Sådan redigere du din første CV skabelon

Første gang man står og skal lave et CV, så har man nødvendigvis ikke så meget erfaring at inddrage. Man kan netop have afsluttet en uddannelse, og man har derfor ikke så meget erhvervserfaring, som kan hjælpe til at fylde godt på CV’et. Derfor er det vigtigt at fokusere på de små ting, som man har fået stor glæde af i sin ungdom eller under sin uddannelse. Det er en god idé at nævne eksempelvis fritidsjobs, som man har haft ved siden af skolen. Dette kan skabe stor værdi for en kommende arbejdsgiver, og hvis dit første CV skal give et godt indtryk, så bør du skrive nogle af de ting, som du har lært ved at have et fritidsjob. Samtidig bør du beskrive nogle af de arbejdsopgaver, som du har haft, da dette kan give et billede af, hvilket ansvar du har haft under dit fritidsjob. Det er vigtigt at tilføje alle de ting, som du selv mener kan skabe værdi på dit CV. En god idé er at tage udgangspunkt i en CV skabelon, som kan give inspiration til, hvad et godt CV skal indeholde.

Hvis du ved siden af skole og fritidsjob også har brugt tid på frivilligt arbejde, så er dette noget der også skaber stor værdi på dit CV. Det kan være foreningsarbejde, hvor du eventuelt har været hjælpetræner eller træner for et ungdomshold eller lignende. Dette viser at du har overskud samt lederegenskaber, og det kan være med til at give et godt indtryk for læseren af dit CV. Det viser samtidig at du har været i stand til at planlægge din tid ved siden af skolen, og at du har haft tid og overskud til at gøre noget godt for andre.

En god CV skabelon giver et godt førstehåndsindtryk

Når du sender et CV til en virksomhed for at søge om arbejde, så er det vigtigt at huske på, at dit CV giver det første billede af dig som person. Når virksomheden har læst dit CV igennem, så har de allerede dannet et billede af dig, og hvis dette billede ikke er godt, så kan det være svært at blive valgt videre til at komme til en jobsamtale. Dit CV giver de første informationer om dig som person hos læseren, og hvis opfattelsen fra læseren ikke er god, så kan det være svært at vende dem til noget positivt. Derfor er det vigtigt, at dit CV er gennemarbejdet, så det efterlader et godt førstehåndsindtryk hos læseren.

word cv skabelon
Download en CV skabelon til
Microsoft Word
photoshop cv skabelon
Download en CV skabelon til Adobe Photoshop
indesign cv skabelon
Download en CV skabelon til Adobe InDesign
illustrator cv skabelon
Download en CV skabelon til Adobe Illustrator

Undgå at lave de små og dumme fejl

Før du udsender dir CV til en eller flere virksomheder, så er det en god idé at få en anden til at kigge det igennem. Når man selv har siddet og skrevet og arbejdet på et CV, så kan man nemt komme til at overse de små og dumme fejl. Heriblandt findes stavefejl og andre grammatiske fejl, som kan være med til at give et dårligt førstehåndsindtryk af dig som person. Derfor bør du få en anden til at læse dit CV igennem, før du giver det videre. En anden person har lettere ved at opdage de små fejl, og du kan samtidig få feedback på, om det der står i dit CV giver mening. Samtidig kan du få en opfattelse af, om personen der læser dit CV igennem, får den opfattelse, som du gerne vil give til læseren.

Et CV uden små og dumme fejl giver et godt indtryk, og det viser samtidig at du har taget dig tid til at udarbejde et gennemført stykke arbejde. Dette er med til at give et godt indtryk hos en potentiel kommende arbejdsgiver.

Hvilke ting bør man inddrage?

Der kan være meget delte meninger om, hvad man bør inddrage i et CV. Det vigtigste er, at du inddrager det, som du synes, at du har lært noget af. Du skal gerne komme omkring, hvilken form uddannelse du har taget, erhvervserfaring, fritidsjob, frivilligt arbejde og så videre. Derudover er det en god idé at skrive en kort præsentation af dig som person, så du kan give læseren et billede af hvem du er. Her må du gerne komme omkring dine fritidsinteresser, som også kan give et billede af dig.

Første gang man skriver et CV, er det meget svært. Der er mange ting at overveje, og heriblandt findes indhold og opsætning som meget vigtige. Derfor er det en god idé at have en god CV skabelon, som kan give inspiration til hvordan dit CV skal opbygges, samt hvad det skal indeholde.

Lav et gratis online CV på kun 5 minutter

Lav et flot online CV som du kan dele med dem du har lyst til. Det virker perfekt på computer, tablet og mobiltelefonen.

CV skabelon
4.8 (95.79%) 19 stemmer