5 CV eksempler

Vi har samlet 10 professionelle cv eksempler som du enten kan lade dig inspirere af, eller som du rent faktisk kan bruge til din jobsøgning. Alle CV eksemplerne kan købes online, og kan redigeres med Microsoft Word.

CV eksempel #1

Dette CV eksempel er det bedst sælgende lige i tiden hos Creative Market, som er stedet hvor de fleste køber der CV skabeloner. Det er et flot og stilrent design, som gør det nemt og overskueligt at glase igennem indholdet, og holder på læserens interesse og opmærksomhed længe nok til at gøre et ordenligt indtryk.

Powered by Creative Market

CV eksempel #2

Som CV eksempel nummer 2, har vi endnu et enkelt og minimalt cv layout. Dette eksempel giver som det første også et hurtigt overblik over indholdet, og er nemt for læseren at komme igennem. Det er pænt delt op i relevante sektioner som du selvfølgelig kan ændre til hvad du har lyst til. 

Powered by Creative Market

CV eksempel #3

Her har vi et mere traditionelt eksempel på et CV. Det har i langtid været moderne at lave en sidebar på sit CV med alle de hurtige og vigtigste informationer gemt i. Dette CV eksempel kan selvfølgelig også redigeret i Microsoft Word. Der medfølger også et følgebrev i et lignende design, så du kan lave et flersidet CV.

Powered by Creative Market

CV eksempel #4

Denne CV skabelon har i flere år været en af de mest solgte og populære CV skabeloner hos Creative Market. Det er utroligt elegant designet, igen med et nemt og overskueligt layout. Dette CV eksempel kan redigeres i både InDesign og i Microsoft Word. Der medfølger naturligvis også et følgebrev i lignede design.

Powered by Creative Market

CV eksempel #5

Det sidste CV eksempel har igen et mere traditionelt CV layout, som er lidt mere neutralt ved første øjekast. Men som på de andre eksempler, er der lagt stor vægt på at gøre det nemt for øjnene at glimse igennem, på en hurtig og overskuelig måde. Der medfølger som på de andre skabeloner, naturligvis også et flot og veldesignet følgebrev.

Powered by Creative Market

Jeg håber der var noget du kunne bruge, eller lade dit inspirere af. Du kan selv browse igennem flere tusinde CV skabeloner hos Creative Market, hvis disse eksempler ikke lige var noget for dig. Held og lykke med jobsøgningen.

5 CV eksempler
4.7 (94.48%) 29 stemmer

Kommentar

chat
Skriv en kommentar